Briose cu sunca, condimentate

Aceasta reteta de briose cu sunca este delicioasa, usor de preparat, iar rezultatul final reprezinta cu succes o gustrae consistenta pentru pachet, sau un aperitiv delicios.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 bucati de kaiser
  • 3 pahare faina
  • 60 g unt
  • 1 lingurita mica (de cafea) praf de copt
  • 1 lingura busuioc proaspat
  • tocat marunt
  • 2 linguri arpagic proaspat
  • tocat marunt
  • 2 linguri oregano proaspat
  • tocat marunt
  • ¾ parmezan razuit
  • 2 oua batute usor
  • 1 pahar lapte

Mod de preparare

Kaizerul se taie in patratele marunte si se prajeste la flacara mijlocie pana ce devine crocanta. Se scoate pe servetel si se lasa sa se raceasca.

Cuptorul se incalzeste la 200 de grade; formele de briose se captusesc cu hartie de copt.

Intr-un vas mai mare se pune faina, untul framantat, condimentele, kaizerul, parmezanul si laptele amestecat cu ou.

Aluatul se pune in forme si se lasa la copt 15-20 de minute.


Briosele cu sunca se servesc dupa ce s-au racit. Pot fi puse si la pachet.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tarta cu capsune si 3 ani de bucataras

"picnicul bucatarasilor"

Desert tarta cu capsune si 3 ani de bucataras
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii