Briose pizza

Se face un aluat potrivit de moale din ingredientele date si se lasa 15-20 minute sa creasca. Se intinde apoi in foaie si se decupeaza forme rotunde c

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat:
  • 1 cana apa calduta
  • 1 praf de sare
  • 100 g unt
  • 10 g drojdie
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura:
  • 300 g sunca (salam sau ce-ti place)
  • cascaval sau branza
  • masline
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • ketchup

Mod de preparare

Se face un aluat potrivit de moale din ingredientele date si se lasa 15-20 minute sa creasca. Se intinde apoi in foaie si se decupeaza forme rotunde care se pun in tava de briose. Se inteapa aluatul din loc in loc cu o furculita. Se taie sunca, branza, maslinele in bucati mici si se amesteca cu ouale batute cu sare si piper. Cu acest amestec se umplu briosele. Deasupra se pun cateva picaturi cu ketchup si se rade cascaval sau branza. Se coc 20-25 minute.


Se pot servi ca aperitiv ori ca gustare. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights

Alte retete recomandate:

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de pui cu galuste din faina de mei

Este idel pentru bebelusi si copii si inlocuieste cu succes faina de grau! De aceea eu folosesc faina de mei pentru a ii...

Supa de pui cu galuste din faina de mei
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii