Bucatele de galuste de carne

Ceapa si usturoiul se curate si se taie marunt. Inmuiem chifla. Cascavalul il taiem in cubulete de aprox. 1,5 cm. Castravetii se strecoara si se marun

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa mica rosie
  • 2 catel de usturoi
  • 1 chifla uscata
  • 200 g cascaval trappista
  • 20 castraveti marunti delicatesa
  • 2 ardei rosii
  • 600 g carne de porc tocata
  • 2 oua
  • 1 lingurita de maiorana
  • ulei din belsug
  • pentru prajit

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se curate si se taie marunt. Inmuiem chifla. Cascavalul il taiem in cubulete de aprox. 1,5 cm. Castravetii se strecoara si se maruntesc. Ardeii se spala, se sterg sa se usuce, se scote cotorul si taiem in felii la fel ca feliile de cascaval. Punem carnea toccata intr-un castron, adaugam ceapa, usturoiul, chifla stoarsa, ouale, maiorana, sarea, piperul si amestecam pana obtinem un amestec omogen. Pregatim galuste mici de aprox. 3 cm. Incingem uleiul, punem galustele, le prajm aurii-maronii, le scoatem pe un servetel de hartie si le racim. Dup ace s-au racit, tragem pe tepuse mici : o galusca, un castrevete, o felie de cascaval si una de ardei. Se repea pana se termina ingredientele. Pana la servire se acopera cu o folie sa nu se usuce.
Alte aperitive recomandate:

Spanac cu oua

Arici din pateu de ficatei pui

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu coacaze negre pe blat de cocos

Imi place nuca de cocos si o folosesc de cate ori am ocazia. Consumam miez de cocos, fulgi dar mai ales lapte de cocos. ...

Tarta cu coacaze negre pe blat de cocos
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca