Budinca de creier este un aperitiv foarte bun. Pentru a prepara aceasta reteta avem nevoie de creier, unt, pesmet si lapte.
Budinca de creier este un aperitiv foarte bun. Pentru a prepara aceasta reteta avem nevoie de creier, unt, pesmet si lapte. Pregatesti asa: Se pune in apa rece creierul de porc sau de vita, se curata bine de sange, apoi se opareste in apa clocotita. Se curata pielita si creierul si se da prin sita. Se freaca intr-un bol untul, apoi se adauga, pe rand, 5 galbenusuri, putina sare, creierul dat prin sita, albusurile batute spuma, laptele dulce si atata pesmet inmuiat cat cere. Se amesteca usor compozitia. Se unge cu unt o forma mica, se torna compozitia in ea si se coace la cuptor pana devine rumena. Cand e coapta, se rastoarna pe o farfurie si, rece, se taie felii.
Se serveste rece.
Tiramisu reţetă originală Dupa ce au trecut sarbatorile pascale am remarcat mirata rau (pentru ca eu nuuuu am mancat...
Prajitura Tiramisu, reţeta delicioasa a celebrului desert italianIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa