Bulete berlineze

Buletele berlineze sunt aperitive delicioase cu carne. Franzela se coace la cuptor. Laptele se fierbe si se raceste. Ceapa se curata si se spala.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • franzela coapta - 1 bucata
  • lapte - 200 ml
  • ceapa - 100 g
  • oua - 4 bucati
  • carne de vita - 250 g
  • carne de porc - 250 g
  • pesmet - 100 g
  • sare
  • piper
  • nucsoara dupa gust

Mod de preparare

Buletele berlineze sunt aperitive delicioase cu carne. Franzela se coace la cuptor. Laptele se fierbe si se raceste. Ceapa se curata si se spala. Carnea de vita si de porc se spala si se da prin masina de tocat impreuna cu painea si ceapa. Carnea, ceapa si franzela se amesteca cu 2 oua, lapte, sare, piper si nucsoara. Se formeaza chiftelute rotunde, care se trec prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in 300 ml ulei.

Buletele berlineze se servesc calde.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii