Bulete berlineze

Buletele berlineze sunt aperitive delicioase cu carne. Franzela se coace la cuptor. Laptele se fierbe si se raceste. Ceapa se curata si se spala.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • franzela coapta - 1 bucata
  • lapte - 200 ml
  • ceapa - 100 g
  • oua - 4 bucati
  • carne de vita - 250 g
  • carne de porc - 250 g
  • pesmet - 100 g
  • sare
  • piper
  • nucsoara dupa gust

Mod de preparare

Buletele berlineze sunt aperitive delicioase cu carne. Franzela se coace la cuptor. Laptele se fierbe si se raceste. Ceapa se curata si se spala. Carnea de vita si de porc se spala si se da prin masina de tocat impreuna cu painea si ceapa. Carnea, ceapa si franzela se amesteca cu 2 oua, lapte, sare, piper si nucsoara. Se formeaza chiftelute rotunde, care se trec prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in 300 ml ulei.

Buletele berlineze se servesc calde.


Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Creier pane

Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste

Creier pane
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa