Burek cu carne de vita este ca si un fel de placinta cu carne. Va trebuie pentru aceasta reteta de burek carne tocata si foi de placinta.
Burek cu carne de vita este ca si un fel de placinta cu carne. Trebuie pregatita mai intai umplutura de carne. Ceapa se caleste usor, apoi adaugam ardeiul gras tocat marunt si morcovul ras. Se lasa sa se rumeneasca dupa care se adauga carnea si condimentele. Amestecati constant, iar dupa ce e gata lasati sa se raceasca putin.
Intr-o tava unsa se pune un strat de foi de placinta.dupa ce le-ati uns putin se pune peste o treime din umplutura de carne. Inca un strat de foi si iar umplutura si inca o data tot asa pana ajungeti la al patrulea strat de foi. Deasupra ultimului strat de foi de placinta se toarna adaugam un amestecul din ou, smantana si apa minerala.Nu inainte de a portiona burek-ul cu carne cu un cutit bine ascutit.
Selasa in cuptor cam 45 de minute.
Burek-ul cu carne se lasa la racit si se taie pe liniile trasate initial.
Pentru a prepara umplutura de carne mi-ar fi foarte utila cratita de fonta de 28 cm - Calve ( de la kitchenshop)!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa