Buseuri de iepure

Carnea, data prin masina de tocat, se amesteca impreuna cu aspicul, sarea si piperul. Se pune apoi la foc mic si se lasa sa scada bine, amestecand co

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne de iepure sau resturi de la friptura
  • 100 gr aspic
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • 50 gr unt

Mod de preparare

Carnea, data prin masina de tocat, se amesteca impreuna cu aspicul, sarea si piperul. Se pune apoi la foc mic si se lasa sa scada bine, amestecand continuu. Se ia de pe foc si se amesteca impreuna cu galbenusurile si cu albusurile batute spuma tare. Se pune apoi in forme mici unse cu unt si se fierbe in baie de abur, la cuptor, aproximativ 20 de minute.


Se servesc calde.

Alte retete:

Chiftele

Rulada de porc

Placinta de dovleac

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...