Carnati cu sos de rosii

Carnatii se taie in bucati mai mari si se pun la prajit in putin ulei. Apoi se toarna peste ei sosul de rosii preparat din rosii prajite in ulei, ame

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carnati
  • 1 jumatate ceasca sos de rosii
  • ulei

Mod de preparare

Carnatii se taie in bucati mai mari si se pun la prajit in putin ulei. Apoi se toarna peste ei sosul de rosii preparat din rosii prajite in ulei, amestecat cu faina, stins cu apa si fiert pana devine gros ca o smantana. Se potriveste la gust de sare si piper si se lasa la fiert, aproximativ un sfert de ora, acoperit cu un capac.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Mancare de mazare cu sos de rosii

Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii