Carnatii se taie in bucati mai mari si se pun la prajit in putin ulei. Apoi se toarna peste ei sosul de rosii preparat din rosii prajite in ulei, ame
Carnatii se taie in bucati mai mari si se pun la prajit in putin ulei. Apoi se toarna peste ei sosul de rosii preparat din rosii prajite in ulei, amestecat cu faina, stins cu apa si fiert pana devine gros ca o smantana. Se potriveste la gust de sare si piper si se lasa la fiert, aproximativ un sfert de ora, acoperit cu un capac.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Mancare de mazare cu sos de rosii
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa