Carnati din carne de porc

Usturoiul pisat se amesteca cu un sfert de pahar cu apa si se pune deoparte. Carnea se toaca prin masina de tocat, slanina se taie cubulete mici si s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr carne de porc
  • 500 gr muschi de vitel
  • 250 gr slanina
  • 5 catei de usturoi
  • apa
  • sare
  • piper
  • intestine de porc

Mod de preparare

Usturoiul pisat se amesteca cu un sfert de pahar cu apa si se pune deoparte. Carnea se toaca prin masina de tocat, slanina se taie cubulete mici si se amesteca. Se sareaza, pipereaza, se adauga zeama de usturoi si putina apa. Se framanta bine cu mana, apoi se umple intestinul subtire de porc. Se leaga capetele bine cu ata si se atarna carnatii la loc uscat pana se intaresc.


Se servesc ca aperitiv.

Alte aperitive:

Chiftele

Placinta de dovleac

Zacusca de ciuperci

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...