Usturoiul pisat se amesteca cu un sfert de pahar cu apa si se pune deoparte. Carnea se toaca prin masina de tocat, slanina se taie cubulete mici si s
Usturoiul pisat se amesteca cu un sfert de pahar cu apa si se pune deoparte. Carnea se toaca prin masina de tocat, slanina se taie cubulete mici si se amesteca. Se sareaza, pipereaza, se adauga zeama de usturoi si putina apa. Se framanta bine cu mana, apoi se umple intestinul subtire de porc. Se leaga capetele bine cu ata si se atarna carnatii la loc uscat pana se intaresc.
Se servesc ca aperitiv.
Alte aperitive:
Chiftele
Placinta de dovleac
Zacusca de ciuperci
Îmi place să gătesc la cuptor, în pungă, deoarece mâncarea se face foarte ușor și este oarecum...
Reteta de sunculita taraneasca cu legume, in punga, la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj