Carnea de urs impreuna cu cea de porc se trece prin masina de tocat si se amesteca cu sarea, piperul, usturoiul pisat si cimbrul. Se adauga apoi sla
Carnea de urs impreuna cu cea de porc se trece prin masina de tocat si se amesteca cu sarea, piperul, usturoiul pisat si cimbrul. Se adauga apoi slanina taiata cubulete si se amesteca bine. Se umplu matele de porc cu amestecul de carne si se pun carnatii la afumat, 2-3 zile.
Se pot servi proaspeti sau fierti.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Curcan umplut Chiftele
Carnea de iepure este una din cele mai sanatoase si curata carne. Are un nivel scazut de colesterol.Se prepara foarte...
Friptura de iepure la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa