Carnati din carne de urs

Carnea de urs impreuna cu cea de porc se trece prin masina de tocat si se amesteca cu sarea, piperul, usturoiul pisat si cimbrul. Se adauga apoi sla

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de urs tocata
  • 300 gr carne de porc
  • 200 gr slanina
  • 30 gr sare
  • 3 gr piper
  • 5 gr usturoi
  • 100 gr slanina
  • cimbru
  • mate de porc

Mod de preparare

Carnea de urs impreuna cu cea de porc se trece prin masina de tocat si se amesteca cu sarea, piperul, usturoiul pisat si cimbrul. Se adauga apoi slanina taiata cubulete si se amesteca bine. Se umplu matele de porc cu amestecul de carne si se pun carnatii la afumat, 2-3 zile.


Se pot servi proaspeti sau fierti.

Alte retete culinare:

Rulada de porc Curcan umplut Chiftele

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza chili

Dati click pe imagine daca vreti sa vedeti preparatul intreg pt. ca pozele sunt editate pe portrait. Ca sa va treaca...

Pizza chili
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca