Carnati din mistret

Se trece prin masina de tocat carnea. Se adauga sarea, pierul, boiaua, usturoiul pisat si se framanta bine. Se clatesc intre timp matele cu apa si ot

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc mistret
  • 1 capatana de usturoi
  • piper pisat
  • 1 jumatate lingurita de boia de ardei
  • sare
  • 2 metri de mate

Mod de preparare

Se trece prin masina de tocat carnea. Se adauga sarea, pierul, boiaua, usturoiul pisat si se framanta bine. Se clatesc intre timp matele cu apa si otet, apoi se umplu cu compozitia de carne.


Carnatii se prajesc si se servesc cu mustar sau hrean.

Alte retete culinare:

Curcan umplut Piftie de curcan Muschi de porc la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...