Se da carnea prin masina de tocat impreuna cu slanina. Carnea tocata se amesteca impreuna cu zeama de usturoi pisate, sare, piper si nucsoara. Intest
Se da carnea prin masina de tocat impreuna cu slanina. Carnea tocata se amesteca impreuna cu zeama de usturoi pisate, sare, piper si nucsoara. Intestinele se spala si se curata dupa care se umplu cu carnea pregatita anterior. La 15-20 cm se pot rasuci carnatii, ca sa iasa bine proportionati. Se pun apoi la uscat 2 zile, apoi se lasa la afumat.
Se pastreaza la rece si se servesc ca si aperitiv.
Alte retete:
Chiftele
Pastrav la cuptor
Sarmale de post
O prajitura facuta cu dedicatie pentru Matei si data gata de Ioana pana la urma. :D
Sandwich cu crema mascarponeGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa