Carnea se feliaza, dupa care se bate cu batatorul de carne. Se sareaza, se pipereaza si se dau apoi feliile prin ou batut, pesmet si se pun la prajit
Carnea se feliaza, dupa care se bate cu batatorul de carne. Se sareaza, se pipereaza si se dau apoi feliile prin ou batut, pesmet si se pun la prajit in uleiul incins. Dupa ce s-au prajit feliile pe ambele parti, se scot si se asaza pe o farfurie.
Se servesc cu cartofi prajiti si cu salata verde, sau cu ciuperci fierte in ulei si vin.
Alte retete:
Sarmale de post
Chiftele
Bors de peste
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii