Carne de miel pane

Carnea se feliaza, dupa care se bate cu batatorul de carne. Se sareaza, se pipereaza si se dau apoi feliile prin ou batut, pesmet si se pun la prajit

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cotlete sau carne din pulpe
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • 2 oua
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Carnea se feliaza, dupa care se bate cu batatorul de carne. Se sareaza, se pipereaza si se dau apoi feliile prin ou batut, pesmet si se pun la prajit in uleiul incins. Dupa ce s-au prajit feliile pe ambele parti, se scot si se asaza pe o farfurie.


Se servesc cu cartofi prajiti si cu salata verde, sau cu ciuperci fierte in ulei si vin.

Alte retete:

Sarmale de post

Chiftele

Bors de peste

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...