Castravetii se scobesc si se pun deoparte sa se scurga. intre timp, se pasireaza galbenusurile. Frecam untul, dupa care se amesteca bine cu ouale si
Castravetii se scobesc si se pun deoparte sa se scurga. intre timp, se pasireaza galbenusurile.
Frecam untul, dupa care se amesteca bine cu ouale si pateul de ficat. Se adaugi patrunjel verde, tocat marunt, putin piper si sare (daca nu sunt prea sarati castravetii); iar miezul de castraveti, tocat nu prea marunt, poate fi adaugat in amestecul pentru umplutura.
Se umplu castravetii, se asaza intr-un vas termorezisterit, dupa care se toarna deasupra rosiile fierte si pasirate.
Introducem vasuI pentru circa o ora la cuptor, la foc potrivit.
Pateul ficat poate fi inlocuit cu 500 g carne tocata.
Alte retete
Salata orientala
Salata ciuperci
Ciorba salata
Nu e mare filozofie in a prepara acest fel de mancare care poate fi servit la pranz, insa bucuria e mare cand vezi ca se...
Rulouri din piept de pui cu carnat si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa