Chec aperitiv

Chec aperitiv este un fel de mancare delicioasa care poate fi servit ca aperitiv, mic dejun ori gustare. Pentru a face aceasta reteta de chec aperitiv aveti nevoie de oua, faina, telemea, parizer.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 330 gr parizer (sau sunca
  • ori muschi
  • ce-ti place)
  • 330 gr telemea de vaca
  • 160 gr branza de vaci
  • 80-100 gr ardei gras
  • jumatate de ceapa sau 3-4 fire de ceapa verde
  • 5 oua
  • 80 gr de smantana
  • o lingura de marar tocat
  • pesmet si unt pentru a tapeta forma
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Chec aperitiv este un fel de mancare delicioasa care poate fi servit ca aperitiv, mic dejun ori gustare. Pentru a face aceasta reteta de chec aperitiv aveti nevoie de oua, faina, telemea, parizer. Parizerul, ardeiul si telemeaua se taie cubulete, ceapa se toaca. Se pun toate intr-un bol. Se adauga apoi ouale batute, branza de vaci amestecata cu smantana, condimente si se amesteca totul usor, cat sa nu se sfarame dar totusi sa se omogenizeze amestecul. Forma de chec se unge si se tapeteaza cu pesmet. Cuptorul se preincalzeste la 180 de grade. Se umple forma si se pune la cuptor, aprox 45 de min, pana prinde o culoare faina deasupra si e bine inchegata compozitia.


Se serveste rece, dupa ce a stat un timp la frigider.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii