Checul cu parizer este un aperitiv cu carne delicios. Se bat cele 4 oua crude cu telul, se adauga cascavalul ras, parizerul taiat cubulete, smantana.
Checul cu parizer este un aperitiv cu carne delicios. Se bat cele 4 oua crude cu telul, se adauga cascavalul ras, parizerul taiat cubulete, smantana, faina, sarea si piperul. Tava de chec se tapeteaza cu ulei si faina, se pune jumatate din compozitie, se adauga ouale fierte taiate pe lung, iar deasupra se toarne restul de compozitie. Se pune in cuptorul incins si se coace 20 de minute.
Checul cu parizer se serveste rece, taiata felii.
Este prajitura din caietul cu retete, era preferata sotiei mele si o facea foarte des. Am facut-o si eu dupa 15 ani. Este...
Desert prajitura trei culoriPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura