Pentru chec aperitiv cu telemea si parizer telemeaua si parizerul se dau pe razatoarea mare se pune intr-un castron si se adauga restul ingredientelor.
Pentru chec aperitiv cu telemea si parizer telemeaua si parizerul se dau pe razatoarea mare se pune intr-un castron si se adauga restul ingredientelor. Se amesteca bine si se toarna intr-o forma de chec tapisata cu margarina si faina.Se introduce in cuptor si se coace la foc mare cca. 25 minute. Pentru imbunatatire se poate pune in lungul tavii ,dupa ce s-a pus jumatate din aluat una, doua fire de cabanos dupa care se adauga restul de aluat, iar deasupra se presara cascaval ras . Dupa ce s-a copt se lasa in tava pana se raceste.
Se serveste rece, taiat felii, pe un platou. Se poate orna cu rosii, castraveti murati, masline...
Ca sa nu lungesc vorba , mi-am dus musafirii ''la mosie''...si am zis sa le fac o ciorbita cu legume din gradina si acrita cu...
Ciorba ca la mosieDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata