Frecati margarina pina devine spumoasa, adaugati treptat faina cernuta amestecata cu praful de copt, incorporati pe rind ouale. Subtiati cu vin pus t
Frecati margarina pina devine spumoasa, adaugati treptat faina cernuta amestecata cu praful de copt, incorporati pe rind ouale.
Subtiati cu vin pus treptat. Amestecati usor in compozitie, maslinele taiate sferturi si muschiul file taiat cubulete mici.
La urma puneti cascavalul ras. Ungeti cu ulei 2 forme de chec potrivite, tapetati cu faina, turnati aluatul si bagati la cuptor la 180 grade C, timp de 50 minute
Se serveste rece.
Nu m-am gandit niciodata ca pastele pot fi atat de bune chiar si in salate. Merita sa faceti o incercare! Pentru aceasta...
Salata orientala cu penneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj