Preparam aluatul si il impartim in 6 parti. Le intindem la o forma rotunda si le ungem cu ulei, le taiem in 8 parti, le rulam in forma de cornulete. L
Preparam aluatul si il impartim in 6 parti. Le intindem la o forma rotunda si le ungem cu ulei, le taiem in 8 parti, le rulam in forma de cornulete. Le punem intr-o tava, le ungem cu ou de 2 ori, le presaram cu susan si le lasam la dospit. Le coacem in cuptorul fierbinte la fic mediu pana devin rosii.
Alte retete culinare recomandate
Tarta capsuni
Tort de capsuni
Prajitura cu mere
Orice preparat nou, de post, ne este de mare folos. Dar cel mai mult parca simtim nevoia de ceva dulce, nu? Sau poate doar...
Desert chec cu banane si unt de arahide de postOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj