Chiflele turcesti se prepara din lapte, zahar, drojdie, piure de cartofi, faina, carne tocata, ceapa, pasta de tormate si ardei.
Chiflele se fac astfel: se amesteca ingredientele pentru aluat si se lasa sa creasca compozitia. Pentru umplutura se curata ceapa, se taie marunt si se caleste in ulei. Se adauga carnea, ardeiul tocat marunt, pasta de tomate si sarea. Se lasa la fiert, apoi se formeaza bilute de aluat, care se intind si in mijlocul carora se asaza umplutura. Se formeaza chifetele, care se asaza intr-o tava unsa cu unt, se ung cu galbenus de ou si se coc in cuptorul incins, timp de 15 minute.
Se servesc atat calde, cat si reci.
Alte aperitive:
Chiftele
Placinta cu carne
Ciuperci umplute
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa