Chiftele cu migdale

Arpacasul se fierbe si se trece prin masina de tocat, impreuna cu ceapa maruntita, rosiile curatate de pielite si seminte. Se amesteca apoi cu carnea

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne macra tocata
  • 4 pahare arpacas fiert
  • 1 lingurita chimen
  • 1 lingurita piper
  • 100 gr unt
  • migdale
  • rosii

Mod de preparare

Arpacasul se fierbe si se trece prin masina de tocat, impreuna cu ceapa maruntita, rosiile curatate de pielite si seminte. Se amesteca apoi cu carnea tocata, se adauga sare, piper si chimen. Se formeaza chiftelute care se dau prin migdalele tocate marunt si se pun la prajit.


Se serevsc calde, ca si aperitiv.

Alte aperitive:

Chiftele Oua umplute Ciuperci la cuptor

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Friptura de iepure la cuptor

Carnea de iepure este una din cele mai sanatoase si curata carne. Are un nivel  scazut de colesterol.Se prepara foarte...

Friptura de iepure la cuptor
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa