Chiftele de pui

Pentru aceste chiftele aveti nevoie de piept de pui, masline, oua, paine, ceapa, lapte, faina, malai, patrunjel si ulei pentru prajit.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 100 gr masline
  • 2 felii de paine
  • 1 ceapa
  • jumatate cescuta de lapte
  • 2 linguri faina
  • 1-2 linguri malai
  • patrunjel
  • 300 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se bate oul cu faina, malaiul si sarea. Carnea se da prin masina de tocat, apoi se amesteca cu paine inmuiata in lapte, ou, ceapa tocata marunt, patrunjel, sare si piper. Se modeleaza chiftelute, iar in mijloc se asaza cate o maslina fara sambure. Se trec chiftelele prin aluat si se rumenesc in baie de ulei.


Se servesc atat calde, cat si reci.
Alte aperitive:
Chiftele
Ciuperci la cuptor
Placinta cu carne

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...