Chiftele de pui

Pentru aceste chiftele aveti nevoie de piept de pui, masline, oua, paine, ceapa, lapte, faina, malai, patrunjel si ulei pentru prajit.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 100 gr masline
  • 2 felii de paine
  • 1 ceapa
  • jumatate cescuta de lapte
  • 2 linguri faina
  • 1-2 linguri malai
  • patrunjel
  • 300 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se bate oul cu faina, malaiul si sarea. Carnea se da prin masina de tocat, apoi se amesteca cu paine inmuiata in lapte, ou, ceapa tocata marunt, patrunjel, sare si piper. Se modeleaza chiftelute, iar in mijloc se asaza cate o maslina fara sambure. Se trec chiftelele prin aluat si se rumenesc in baie de ulei.


Se servesc atat calde, cat si reci.
Alte aperitive:
Chiftele
Ciuperci la cuptor
Placinta cu carne

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv "Taci si inghite"

Acum cateva zile a pus Gaby pe Facebook un link cu o reteta: "Taci si inghite". Am tacut si am inghitit in sec, ce...

Aperitiv "Taci si inghite"
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca