Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu paine inmuiata in apa. Se adauga la amestec ceapa tocata si prajita, verdeata tocata, cimbrul, piperul,
Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu paine inmuiata in apa. Se adauga la amestec ceapa tocata si prajita, verdeata tocata, cimbrul, piperul, oul sau cartoful dat prin razatoarca mica si se amesteca bine cu putina apa, pentru a se omogeniza tocatura. Se formeaza chiftele mici, rotunde si se dau prin pesmet iar apoi se prajesc in ulei incins.
Se servesc garnisite cu felii de ridichi.
Alte retete:
Rulada de porc
Curcan umplut
Ciuperci umplute
Ce ziceti de un desert gustos la pahar cu o combinatie delicioasa de ciocolata fructe si frisca?
Desert la pahar cu ciocolata si jeleu de capsuniGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa