Chiftele din carne de curcan

Carnea de curcan se da prin masina de carne, ceapa se razuieste, se amesteca bine. Se formeaza chiftele care se infasoara in felii de bacon, se fixeaz

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de curcan (pulpe sau aripi)
  • 2 cepe
  • Boia dulce
  • Sare
  • Piper alb
  • Maghiran
  • Oregano
  • 250 felii de bacon
  • Ulei pentru prajit

Mod de preparare

Carnea de curcan se da prin masina de carne, ceapa se razuieste, se amesteca bine. Se formeaza chiftele care se infasoara in felii de bacon, se fixeaza cu scobitori ca sa nu se desfaca in timpul prajirii.

Chiftelele invelite in sunca cu slanina se prajesc in ulei fierbinte pana devin rumene si crocante.

Servite cu salata sau paine proaspata sunt fantastice.
Alte retete culinare recomandate:

Tocanita iepure

Ciorba porc

Ciuperci umplute

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Crema de zahar ars by Alex Teacher (nimic mai simplu)

Dragii mei, va prezint o reteta mai mult decat simpla pe care mai mult ca sigur o faceti si voi acasa. Ea nu necesita...

Crema de zahar ars by Alex Teacher (nimic mai simplu)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca