Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu painea muiata in apa, o ceapa tocata si calita, un ou, sare, piper si verdeata tocata marunt. Se ameste
Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu painea muiata in apa, o ceapa tocata si calita, un ou, sare, piper si verdeata tocata marunt. Se amesteca totul cu mana si se formeaza chiftelute mici care se prajesc in unt sau ulei. Smantana se amesteca impreuna cu o lingurita de faina. Se adauga chiftelutele intr-un vas, se toarna deasupra un pahar cu apa si se lasa la fiert. Se adauga apoi smantana, putina verdeata tocata si se lasa sa mai fiarba doua-trei clocote.
Se servesc cu mamaliga calda.
Alte retete culinare:
Chiftele
Cartofi la cuptor
Placinta de dovleac
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa