Chiftele picante din carnafi sau salam

Se trece salamul prin masina de tocat, se amesteca tocatura cu o felie de paine inmuiata in apa rece si faramitata, apoi se condimenteaza. Se pun cele

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr carnati sau salam
  • 1 felie de paine
  • 1 cartof
  • 2 oua
  • 3 linguri de pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se trece salamul prin masina de tocat, se amesteca tocatura cu o felie de paine inmuiata in apa rece si faramitata, apoi se condimenteaza. Se pun cele doua oua peste amestec, cartoful se da pe razatoare si se

adauga peste tocatura, apoi se omogenizeaza amestecul. Se fac chiftele care se trec prin pesmet si se prajesc in ulei fierbinte.
Chiftelele se servesc calde, cu piure de cartofi.

Alte aperitive:

Castraveti bulgaresti

Ardei copti

Ciuperci umplute

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cartofi umpluti

Un fel principal sau o cină generoasă cu ce avem prin frigider și cămară! Cu un pic de răbdare veți prepara...

Cartofi umpluti
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca