Chiftelute

Se fierb cubulete de morcovi si napi si mazare. Chiflea se inmoaie in lapte si se stoarce. Se amesteca carnea tocata cu zarzavaturile, cu chifla, cu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g pulpa de porc tocata
  • 100 g morcovi
  • 100 g mazzare
  • 40 g napi
  • 1 chifla
  • 1 ou
  • 1 ceapa rosie medie
  • 2 catei de usturoi
  • pesmet
  • ulei
  • lapte
  • patrunjel
  • cimbrisor
  • sare

Mod de preparare

Se fierb cubulete de morcovi si napi si mazare. Chiflea se inmoaie in lapte si se stoarce. Se amesteca carnea tocata cu zarzavaturile, cu chifla, cu oul, cu ceapa taiata marunt, patrunjel si usturoiul pisat. Asezonam cu cimbrisor si sare si prelucram bine. Se pune amestecul intr-o tavita unsa cu ulei si presarata cu pesmet apoi se prajeste pana se inroseste. Se unge cu ulei, se presara cu pesmet, se acopera cu folie si se prajeste.

Alte aperitive recomandate

Musaca de vinete

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu jeleu si crema de fructe de padure

Am adus si eu un martisor dulce pentru voi si vreau sa va doresc sa aveti o primavara frumoasa, insorita si plina de iubire!...

Prajitura cu jeleu si crema de fructe de padure
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca