Chiftelute cu Ceva Fin si palarie

Iti prezentam o reteta delicioasa de chiftele cu crema de branza Ceva Fin, perfecte ca aperitive pentru ocazii festive sau cand iti e pofta de ceva special.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g carne slaba tocata (pasare sau vita)
  • 100 g crema de branza cu smantana - Ceva fin
  • de la Delaco
  • 1 lingurita ghimbir proaspat ras (sau jumatate lingurita ghimbir praf)
  • 2 oua
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • sare si piper dupa gust
  • castravete proaspat si rosii pentru ornat

Mod de preparare

Iti prezentam o reteta delicioasa de chiftele cu crema de branza Ceva Fin, perfecte ca aperitive pentru ocazii festive sau cand iti e pofta de ceva special.

Carnea tocata se amesteca cu cele doua oua,  ghimbirul ras, patrunjelul taiat marunt, si usturoiul si se asezoneaza dupa gust cu sare si piper.

Din compozitia rezultata se formeaza chiftelute mici care se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se pun la prajit fara ulei, in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 10-15 minute. Pentru a se coace uniform, chiftelutele trebuiesc intoarse din cand in cand.

Cand sunt gata infingem in fiecare chifteluta cate o scobitoare pe care punem apoi o felie de castravete proaspat, si o bucatica de crema de branza cu smantana - Ceva fin de la Delaco.

Ornam la final cu rosie proaspata.


Servim chiftelutele cu Ceva Fin si palarie ca si aperitive.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sarmale in foi de varza acra - reteta clasica

Sarmalele reprezintă felul de mâncare adorat cel mai mult de români, în special de sărbători, iar eu de...

Sarmale in foi de varza acra - reteta clasica
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca