Chiftelutele cu marar sunt delicioase. Pentru a face chitelute puteti folosi orice fel de carne.
Chiftelutele cu marar sunt delicioase. Pentru a face chitelute carnea se da prin masina de tocat. Franzela se inmoaie in apa si se stoarce bine, Ceapa se toaca si se caleste in ulei. Se amesteca totul si se adauga ouale, sare, piper, mararul si verdeata tocata marunt. Se formeaza chiftelute, se trec prin faina si se prajesc in ulei.
Chiftelutele cu marar se servesc ca gustare.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii