Chiftelele cu sos picant pot fi servite la pranza. Ingredientele necesare sunt: carne tocata, ceapa, ulei, patrunjel.
Chiftelutele cu sos picant se pregatesc astfel: inmuiem chifla in apa rece, tocam ceapa si o calim in ulei incins. Adaugam patrunjel si amestecam. Intr-un castron framantam paine, punem carnea tocata, ouale, ceapa, mustarul si jumatate din cantitatea de ardei iute. Dam gust cu maghiran, sare si boia. Modelam chiftelele si le punem la prajit in ulei incins.
Facem sosul: taiem fasii morcovul, dovlecelul si prazul, se calesc intr-o lingura de ulei incins aproximativ 3 minute. Adaugam 2 linguri sos de soia si restul de soia se amesteca impreuna cu mierea si restul de ardei iute. Se servesc impreuna cu chiftelutele.
Alte retete de chiftele recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa