Chiftelele cu sos picant pot fi servite la pranza. Ingredientele necesare sunt: carne tocata, ceapa, ulei, patrunjel.
Chiftelutele cu sos picant se pregatesc astfel: inmuiem chifla in apa rece, tocam ceapa si o calim in ulei incins. Adaugam patrunjel si amestecam. Intr-un castron framantam paine, punem carnea tocata, ouale, ceapa, mustarul si jumatate din cantitatea de ardei iute. Dam gust cu maghiran, sare si boia. Modelam chiftelele si le punem la prajit in ulei incins.
Facem sosul: taiem fasii morcovul, dovlecelul si prazul, se calesc intr-o lingura de ulei incins aproximativ 3 minute. Adaugam 2 linguri sos de soia si restul de soia se amesteca impreuna cu mierea si restul de ardei iute. Se servesc impreuna cu chiftelutele.
Alte retete de chiftele recomandate:
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti