Chiftelute de miel

Se taie bucati carnea de miel. Separat se pune la rumenit ceapa tocata marunt, impreuna cu patrunjelul. Felia de paine se moaie in apa si se stoarca.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne de miel
  • 1 felie paine
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • faina
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se taie bucati carnea de miel. Separat se pune la rumenit ceapa tocata marunt, impreuna cu patrunjelul. Felia de paine se moaie in apa si se stoarca. Se trec prin masina de tocat apoi carnea, ceapa, patrunjelul si paine. Se potriveste la gust de sare si piper, se adauga un ou si se amesteca. Se modeleaza apoi chiftelute, care se dau prin faina si se prajesc in ulei fierbinte.


Se servesc ca aperitiv.

Alte aperitive:

Ciuperci umplute

Zacusca

Pastrama de oaie

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii