Chiftelute de pui cu fulgi de porumb

Se dau morcovul si cartoful pe razatoarea mica. Se scurg bine de zeama si se amesteca impreuna cu carnea, oual, patrunjelul, sarea, piperul si bicarb

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne d epui
  • fulgi de porumb
  • 1 morcovi
  • 1 cartof
  • 4 catei de usturoi
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • 1 varf de cutit de bicarbonat
  • piper alb
  • 1 ou
  • pesmet

Mod de preparare

Se dau morcovul si cartoful pe razatoarea mica. Se scurg bine de zeama si se amesteca impreuna cu carnea, oual, patrunjelul, sarea, piperul si bicarbonatul. Se lasa apoi la frigider jumatate de ora, dupa care se formeaza mici bilute, care se asaza pe o plaseta. Se trec prin fulgii de porumb zdrobiti si prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc.


Se servesc calde. Alte aperitive:

Saratele Chiftele Ciuperci umplute

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Pui grecesc cu lamaie, oregano si usturoi

Kotopoulo Skorthato - Lemon Garlic Chicken O excelentă reţetă a bucatariei greceşti, aromă, savoare, parfum...da,...

Pui grecesc cu lamaie, oregano si usturoi
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa