Se dau morcovul si cartoful pe razatoarea mica. Se scurg bine de zeama si se amesteca impreuna cu carnea, oual, patrunjelul, sarea, piperul si bicarb
Se dau morcovul si cartoful pe razatoarea mica. Se scurg bine de zeama si se amesteca impreuna cu carnea, oual, patrunjelul, sarea, piperul si bicarbonatul. Se lasa apoi la frigider jumatate de ora, dupa care se formeaza mici bilute, care se asaza pe o plaseta. Se trec prin fulgii de porumb zdrobiti si prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc.
Se servesc calde. Alte aperitive:
Saratele Chiftele Ciuperci umplute
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa