Chiftelute din carne de gasca

Se ia carnea de pe pieptul de gasca si se macina. Adaugam ceapa data prin razatoare, chifla inmuiata in lapte si stoarsa bine, patrunjelul verde toca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de gasca
  • 1 ceapa mijlocie
  • o chifla inmuiata in 20 ml lapte
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper macinat
  • boia
  • 2 oua
  • 100 g pesmet
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se ia carnea de pe pieptul de gasca si se macina. Adaugam ceapa data prin razatoare, chifla inmuiata in lapte si stoarsa bine, patrunjelul verde tocat si condimentele. Se amesteca bine. Se formeaza mici bile din compozitie, se dau prin pesmet si se prajesc in ulei fierbinte.

Alte retete cu pui recomandate

Tocanita de pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...