Chiftelute din carne de gasca

Se ia carnea de pe pieptul de gasca si se macina. Adaugam ceapa data prin razatoare, chifla inmuiata in lapte si stoarsa bine, patrunjelul verde toca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de gasca
  • 1 ceapa mijlocie
  • o chifla inmuiata in 20 ml lapte
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper macinat
  • boia
  • 2 oua
  • 100 g pesmet
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se ia carnea de pe pieptul de gasca si se macina. Adaugam ceapa data prin razatoare, chifla inmuiata in lapte si stoarsa bine, patrunjelul verde tocat si condimentele. Se amesteca bine. Se formeaza mici bile din compozitie, se dau prin pesmet si se prajesc in ulei fierbinte.

Alte retete cu pui recomandate

Tocanita de pui

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...