Carnea se taie in bucati si se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa tocata marunt si calita, painea si verdeata. Se adauga in amestec oul, sarea
Carnea se taie in bucati si se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa tocata marunt si calita, painea si verdeata. Se adauga in amestec oul, sarea si piperul pisat. Se framanta bine, se presara cu faina si se formeaza chiftelutele in palma. Se pun la prajit in uleiul fierbinte si se lasa pana se rumenesc pe ambele parti.
Se servesc cu garnitura de legume.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Chiftele
Muschi de porc la cuptor
Andra Mihail ne surprinde din nou cu o rețetă simplă și delicioasă de vinete pane crocante. Perfecte ca gustare sau...
Vinete pane crocante – Gustarea delicioasă și ușor de preparatGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa