Chiftelute din carne de iepure

Carnea se taie in bucati si se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa tocata marunt si calita, painea si verdeata. Se adauga in amestec oul, sarea

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr carne macra de iepure
  • 100 gr paine alba
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • 1 legatura de verdeata
  • sare
  • piper pisat
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura de faina

Mod de preparare

Carnea se taie in bucati si se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa tocata marunt si calita, painea si verdeata. Se adauga in amestec oul, sarea si piperul pisat. Se framanta bine, se presara cu faina si se formeaza chiftelutele in palma. Se pun la prajit in uleiul fierbinte si se lasa pana se rumenesc pe ambele parti.


Se servesc cu garnitura de legume.

Alte retete:

Placinta de dovleac

Chiftele

Muschi de porc la cuptor

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa