Chiftelute din carne de porc cu susan

Taiem marunt ceapa, o amestecam cu ouale, carnea si sarea. Facem bilute si le dam prin susan. Se prajesc in mult ulei.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de porc tocata 2 oua 2 cepe medii 50 g susan ulei 1 lingurita de sare

Mod de preparare

Taiem marunt ceapa, o amestecam cu ouale, carnea si sarea. Facem bilute si le dam prin susan. Se prajesc in mult ulei.


 

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Salata cu pastrav afumat

Cum ne-a picat un drum la Breaza,la aer ozonat si fiecare aduce ce gaseste prin camara,am zis sa prestez o...

Salata cu pastrav afumat
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca