Carnea impreuna cu painea muiata si stoarsa, ceapa calita si varerdeata tocata se trec prin masina de tocat carne. Se adauga apoi oul, piperul pisat s
Carnea impreuna cu painea muiata si stoarsa, ceapa calita si varerdeata tocata se trec prin masina de tocat carne. Se adauga apoi oul, piperul pisat si se potriveste la gust de sare. Se amesteca bine si se imparte in bucati potrivite, care se tavalesc prin faina, se rotunjesc in palme si se pun la prajit in ulei bine incins. Se las ala prajit, pe toate partile. Pentru sos, se spala ciupercile, in mai multe ape si se taie in felii subtiri. Ceapa se pune la calit, apoi se adauga ciupercile, faina si se stinge totul cu vin si cu apa calda. Se mai adauga patrunjel tocat, piper pisat si sare dupa gust, iar la final smantana si se mai lasa sa dea in cateva clocote.
Chiftelele se servesc impreuna cu sosul de ciuperci.
Alte retete culinare:
Chiftele Placinta de dovleac Piftie de curcan
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa