Chiftelele in sos marocan sunt aperitive simple si gustoase. Se pregatesc cu ingredientele: carne de miel, felii de paine, verdeata.
Chiftelute in sos marocan se pregatesc astfel: intr-un castron punem paine udata si faramitata impreuna cu carnea, verdeturile, sarea si usturoiul tocat. Amestecam si formam bilute. Pe un gratar incins frigem chiftelute, apoi le punem intr-un vas acoperit. Pentru sos incingem ulei si calim (nu ardem) usturoiul zdrobit. Adaugam rosiile tocate si pasta de ardei. Lasam sa scada. Punem chiftelele si mai lasam pe foc cateva zeci de minute. La final, potrivim de sare si piper.
Se servesc cu busuioc si patrunjel proaspat.
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti