Se toaca in masina de tocat carnea, cu painea, ceapa si verdeata. Se adauga in compozitie un ou, sare si piper si se formeaza chiftelutele, care se p
Se toaca in masina de tocat carnea, cu painea, ceapa si verdeata. Se adauga in compozitie un ou, sare si piper si se formeaza chiftelutele, care se pun apoi la prajit. Pentru sos, se pune uleiul la incins si se adauga ceapa feliata, faina, apoi bulionul si se stinge cu otet. Se mai adauga foile de dafin, boabele de piper, cimbrul, sare dupa gust si se lasa la fiert 20-30 de minute, dupa care se strecoara. Se introduc chiftelele in sosul strecurat si se lasa sa mai dea in clocot de cateva ori.
Se servesc cu piure de cartofi.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Curcan umplut Rulada de porc
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase