Ciuperci umplute cu creier

Se scot piciorusele de la ciperci, se curata si se spala sub jet de apa. Palariile ciupercilor , spalate si zvintate, se umplu cu creierul amestecat c

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 150 g creier fiert
  • 4 linguri sos alb
  • 50-80 g unt
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura cascaval ras
  • 1 lamiie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se scot piciorusele de la ciperci, se curata si se spala sub jet de apa. Palariile ciupercilor , spalate si zvintate, se umplu cu creierul amestecat cu sosul alb, care trebuie sa fie destul degros. Intr-o tava unsa

cu unt, se asaza palariile ciupercilor umplute, se presara cu pesmet si cascaval ras, se stropesc cu unt si se pun la cuptor sa se gratineze.


Se servesc calde sau reci, cu zeama de lamiie

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa