Ciuperci umplute cu creier

Se scot piciorusele de la ciperci, se curata si se spala sub jet de apa. Palariile ciupercilor , spalate si zvintate, se umplu cu creierul amestecat c

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 150 g creier fiert
  • 4 linguri sos alb
  • 50-80 g unt
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura cascaval ras
  • 1 lamiie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se scot piciorusele de la ciperci, se curata si se spala sub jet de apa. Palariile ciupercilor , spalate si zvintate, se umplu cu creierul amestecat cu sosul alb, care trebuie sa fie destul degros. Intr-o tava unsa

cu unt, se asaza palariile ciupercilor umplute, se presara cu pesmet si cascaval ras, se stropesc cu unt si se pun la cuptor sa se gratineze.


Se servesc calde sau reci, cu zeama de lamiie

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Bucatele de pui cu mango si lapte de cocos

Hmmm, de când am vizualizat așa din coada ochiului această rețetă pe net, mi-a rămas pe retină. Exact pe gustul...

Bucatele de pui cu mango si lapte de cocos
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise