Ciupercute cu carne

Pentru acest aperitiv aveti nevoie de ciuperci, carne tocata, ceapa, sare, piper, ulei, oua.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 ciuperci
  • 2 cepe
  • 150 gr carne tocata
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 2 oua

Mod de preparare

Se curata ciupercile de codite, apoi se lasa la scurs. Se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Coditele se toaca marunt si se calesc impreuna cu ceapa tocata. Se adauga carnea tocata si se lasa la calit pana scade zeama. Se condimenteaza si se lasa apoi la racit. Se adauga ouale si se umplu ciupercile cu aceasta compozitie. Se stropesc cu ulei si se introduc in cuptor pentru 20-30 de minute.


Se servesc calde.
Alte aperitive
Ciuperci la cuptor
Chiftele
Placinta cu carne

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascaval

Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...

Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascaval
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa