Ciupercute cu carne

Pentru acest aperitiv aveti nevoie de ciuperci, carne tocata, ceapa, sare, piper, ulei, oua.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 ciuperci
  • 2 cepe
  • 150 gr carne tocata
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 2 oua

Mod de preparare

Se curata ciupercile de codite, apoi se lasa la scurs. Se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Coditele se toaca marunt si se calesc impreuna cu ceapa tocata. Se adauga carnea tocata si se lasa la calit pana scade zeama. Se condimenteaza si se lasa apoi la racit. Se adauga ouale si se umplu ciupercile cu aceasta compozitie. Se stropesc cu ulei si se introduc in cuptor pentru 20-30 de minute.


Se servesc calde.
Alte aperitive
Ciuperci la cuptor
Chiftele
Placinta cu carne

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...