Ciupercute cu carne

Pentru acest aperitiv aveti nevoie de ciuperci, carne tocata, ceapa, sare, piper, ulei, oua.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 ciuperci
  • 2 cepe
  • 150 gr carne tocata
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 2 oua

Mod de preparare

Se curata ciupercile de codite, apoi se lasa la scurs. Se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Coditele se toaca marunt si se calesc impreuna cu ceapa tocata. Se adauga carnea tocata si se lasa la calit pana scade zeama. Se condimenteaza si se lasa apoi la racit. Se adauga ouale si se umplu ciupercile cu aceasta compozitie. Se stropesc cu ulei si se introduc in cuptor pentru 20-30 de minute.


Se servesc calde.
Alte aperitive
Ciuperci la cuptor
Chiftele
Placinta cu carne

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa