Clatitele se umplu cu carnea tocata. Marginile se indoaie, facand niste pernite. Le pregatim ca pentru pane, prin faina, ou si pesmet si le prajim in
Clatitele se umplu cu carnea tocata. Marginile se indoaie, facand niste pernite. Le pregatim ca pentru pane, prin faina, ou si pesmet si le prajim in ulei fierbinte (pane-ul nu trebuie lasat sa se arda). Ceapa se toaca marunt, se caleste, apoi adaugam peste ea ficatul de pui taiat marunt si ciupercile felii. Se condimenteaza cu sare, piper si maghiran. La urma se adauga sosul brun. La servire se toarna sosul in farfurie si se aseaza peste el clatitele pane.
Alte retete
Ficatei pui
Salata din piept de pui
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj