Ciupercile taiate feliute se calesc in putin unt. Se asaza pe fiecare clatita cate un strat subtire de smantana, ciuperci calite, jambon taiat fasiut
Ciupercile taiate feliute se calesc in putin unt. Se asaza pe fiecare clatita cate un strat subtire de smantana, ciuperci calite, jambon taiat fasiute si cascaval ras. Se ruleaza si se aseaza clatitele intr-o tava unsa cu unt. Se acopera apoi cu restul de smantana, ciuperci, cascaval si jambon si cubulete de unt. Se lasa in cuptorul incins 10 minute.
Se servesc calde.
Alte aperitive:
Chiftele Maioneza de post Saratele
Nelipsiti de la masa de Craciun si Revelion si musai sa facem ca-s cam buni draga mea.....
Carnati de casa afumatiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa