Clatite cu jambon si ciuperci

Ciupercile taiate feliute se calesc in putin unt. Se asaza pe fiecare clatita cate un strat subtire de smantana, ciuperci calite, jambon taiat fasiut

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 clatite
  • 150 gr jambon
  • 250 gr ciuperci
  • 150 gr cascaval ras
  • 400 gr smantana
  • 40 gr unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ciupercile taiate feliute se calesc in putin unt. Se asaza pe fiecare clatita cate un strat subtire de smantana, ciuperci calite, jambon taiat fasiute si cascaval ras. Se ruleaza si se aseaza clatitele intr-o tava unsa cu unt. Se acopera apoi cu restul de smantana, ciuperci, cascaval si jambon si cubulete de unt. Se lasa in cuptorul incins 10 minute.


Se servesc calde.

Alte aperitive:

Chiftele Maioneza de post Saratele

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...