Clatite cu jambon si ciuperci

Ciupercile taiate feliute se calesc in putin unt. Se asaza pe fiecare clatita cate un strat subtire de smantana, ciuperci calite, jambon taiat fasiut

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 clatite
  • 150 gr jambon
  • 250 gr ciuperci
  • 150 gr cascaval ras
  • 400 gr smantana
  • 40 gr unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ciupercile taiate feliute se calesc in putin unt. Se asaza pe fiecare clatita cate un strat subtire de smantana, ciuperci calite, jambon taiat fasiute si cascaval ras. Se ruleaza si se aseaza clatitele intr-o tava unsa cu unt. Se acopera apoi cu restul de smantana, ciuperci, cascaval si jambon si cubulete de unt. Se lasa in cuptorul incins 10 minute.


Se servesc calde.

Alte aperitive:

Chiftele Maioneza de post Saratele

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Toba de porc

Pentru toti iubitorii de mezeluri de casa: va invit sa salivati :D

Toba de porc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca