Clatite de pui cu legume

Pentru acest aperitiv aveti nevoie de piept de pui, ciuperci, ardei, morcov, usturoi, unt, cascaval, patrunjel,sare si piper.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr piept de pui
  • 4 ciuperci
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov fiert
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri unt
  • 4 lingurite cascaval
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se taie cuburi sau fasii, se condimenteaza, apoi se prajeste 2-3 minute in unt incins. Se adauga ciupercile taiate, ardeiul fasii si se lasa la calit in continuare, pana scade zeama lasata de legume. Se adauga morcovul si usturoiul, se condimenteaza cu sare si piper si se ia de pe foc. Se preparat 4 clatite mari si sarate si se asaza pe fiecare clatita cascaval ras, se adauga umplutura si se pliaza.


Clatitele se servesc calde, presarate cu cascaval ras deasupra.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...