Cocktailul “Mara House” cu carne de pui si fructe este un aperitiv delicios si consistent. Carnea de pui se taie julienne si se amesteca cu fructele taiate cubulete.
Cocktailul “Mara House” cu carne de pui si fructe este un aperitiv delicios si consistent. Carnea de pui se taie julienne si se amesteca cu fructele taiate cubulete. Maioneza se condimenteaza cu sare si piper, apoi se adauga la compozitia de carne, amestecand pana se omogenizeaza. Intr-o cupa de sampanie se aseaza morcovel, apoi compozitia de carne. Se decoreaza cu frunze de salata verde, rosii taiate sferturi, rondele de ananas, masline, frunze de patrunjel.
Și în post sunt bune dulciurile, gogoșile, în special, pentru că nu diferă prea mult de cele de frupt. Eu...
Desert gogosi pufoase, de postDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata