Feliile de parizer se curata de coaja si se rasucesc in forma de cornet. Fiecare cornet se prinde cu o scobitoare ca sa nu se desfaca, iar in cele dou
Feliile de parizer se curata de coaja si se rasucesc in forma de cornet. Fiecare cornet se prinde cu o scobitoare ca sa nu se desfaca, iar in cele doua capete ale scobitorii se infige cite o maslina (la fiecare scobitoare doua masline). Cornetele se umplu cu cartofi fierti si taiati cuburi foarte mici, care au fost amestecate cu maioneza, sarea si piperul. Se asterne pe un platou rotund un strat de salata verde taiata ca taiteii si peste el se asaza cornetele umplute, rinduite frumos, cu virfurile in centrul farfuriei.
Intr-una din zile, navigand pe IG, mi-a aparut un filmulet cu un tanar frumusel care ne arata cum se prepara foarte simplu o...
Reteta de biscotti italienestiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj