Cornuri picante

Se amesteca drojdia in laptele caldut, branza se da pe razatoarea mica si se face aluatul laptele trebuie adaugat tot. Se framanta bine, se acopera s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g faina
  • 1 ou
  • 1 cub drojdie
  • 250 ml lapte
  • 100g branza sarata
  • piper
  • carnati picanti

Mod de preparare

Se amesteca drojdia in laptele caldut, branza se da pe razatoarea mica si se face aluatul laptele trebuie adaugat tot. Se framanta bine, se acopera si se lasa la crescut. Carnatii picanti daca sunt cruzi se prajesc. Cand e gata dospit aluatul se imparte in trei, se intinde cate o foaie, se imparte si se pun bucati de carnat.

Se ruleaza cornulet. Se ung cu ou si se dau la cuptor la foc mic 40 minute.


Se servesc ca si aperitiv ori gustare.

Alte retete recomandate:

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Painici cu cascaval si muschi file

Niste painici pufoase, grozave in orice moment al zilei sau de luat la pachet. Se pot servi calde, reci, ca tot bune raman!

Painici cu cascaval si muschi file
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii