Feliile de parizer se prajesc pe jumatate in ulei sau unt fierbinte. Cand se prajesc, feliile de parizer formeaza mici cosulete, in care putem aseza
Feliile de parizer se prajesc pe jumatate in ulei sau unt fierbinte. Cand se prajesc, feliile de parizer formeaza mici cosulete, in care putem aseza ochiurile de ou, pe fiecare felie cate unul. Se sareaza putin si se prajesc in continuare la foc mic, sub capac, 4 minute, apoi fara capac pana cand ouale se intaresc. Se presara patrunjel verde tocat marunt si se serveste cald, cu paine proaspata.
Alte aperitive recomandate
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii