Feliile de parizer se prajesc pe jumatate in ulei sau unt fierbinte. Cand se prajesc, feliile de parizer formeaza mici cosulete, in care putem aseza
Feliile de parizer se prajesc pe jumatate in ulei sau unt fierbinte. Cand se prajesc, feliile de parizer formeaza mici cosulete, in care putem aseza ochiurile de ou, pe fiecare felie cate unul. Se sareaza putin si se prajesc in continuare la foc mic, sub capac, 4 minute, apoi fara capac pana cand ouale se intaresc. Se presara patrunjel verde tocat marunt si se serveste cald, cu paine proaspata.
Alte aperitive recomandate
simplu si bun,alaturi de o cafea sau o cana de lapte...imaginile finale nu sunt prea luminoase pentru ca a fost foarte...
Prajitura cu visineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.