Cosulete pe pat de salata verde

Salata verde se spala si se taie marunt. Se amesteca apoi cu smantana, zeama de lamaie si verdeata tocata marunt. Felii de parizer se taie de jumatate

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr parizer
  • ulei
  • salata verde
  • 1 lingura smantana
  • 5 ml suc de lamaie
  • marar si patrunjel tocat
  • 1 ou rascopt
  • masline
  • 1 castravete verde

Mod de preparare

Salata verde se spala si se taie marunt. Se amesteca apoi cu smantana, zeama de lamaie si verdeata tocata marunt. Felii de parizer se taie de jumatate de cm grosime si se pun la prajit in uleiul incins, astfel incat sa se formeze cosulete. Se umplu cosulete cu amestecul de salata verde si se decoreaza cu felii de oua, masline si castravete verde.
Cosuletele se servesc pe pat de salata verde.

Alte retete:

Chiftele

Piftie de curcan

Rulada de porc

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide