Marul se taie in 4 felii. Cate o felie de mar se asaza in fanta facuta pe cremvurst, se acopera cu lamela de cascaval si se ruleaza in felia de bacon.
Marul se taie in 4 felii. Cate o felie de mar se asaza in fanta facuta pe cremvurst, se acopera cu lamela de cascaval si se ruleaza in felia de bacon. Se acopera cu folie de aluminiu si se da cuptor 4 minute la 650W.
Alte retete recomandate:
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Ciuperci umplute
Frageda si aromata cum nu ai mai mancat vreodata :) Trebuie sa marturisesc ca-mi place carnea. Imi place s-o pregatesc, sa...
Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 LOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj