Cremwursti in aluat de cartofi este un aperitiv deosebit, o reteta de chiftele de cartofi cu cremwursti deliciosi in mijloc.
Fierbeti cartofii in coaja in apasarata.Incercati cartofii cu o furculita ,iar cand aceasta patrunde usor,dati-i jos,clatiti-i cu apa rece ,apoi curatati-i de coaja.
Lasati cartofii sa se raceasca,aoi mixati-i impreuna cu sarea,piperul si uleiul..Presarati faina si framantati .
Fierbeti 1-2 minute crenvurstii in apa .Scoateti-i ,taiati-i in jumatate si curatati-i de membrana.Impartiti aluatul in 12 parti egale.
Intindeti cu mana usor cate o bila in forma de dreptunghi.Puneti la mijloc crenvurstiul si acopiti-l bine pe toate partile.Rotunjiti bine prin alunecare pe planseta.Repetati operatiunea pana terminati toti crenvurstii.
Incingeti uleiul intr-o tigaie si prajiti crenvurstii pe rand ,apoi scateti-i pe hartie absorbanta.
Functiile care ma atrag cel mai mult la Philips Multicooker sunt functiile de fierbere la abur , prajire
Serviti cremwurstii in aluat de cartofi cu mustar sau ketchup dupa preferinta.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti